Vores verden af æg
Er din genvej til et bredt, professionelt og uimodståeligt sortiment af æg. Vi tilbyder skalæg og helæg, blommer og hvider, proteinsupplement, konceptløsninger, convenience og færdige produkter, økologiske og ikke-økologiske varianter.
Gennem vores sortiment ønsker vi at inspirere fagfolk til at få mere æg på menuen, eftersom æg gør sig godt både i både det salte og det søde køkken, såvel som i bagværk.
Æg har desuden et højt indhold af protein – 12,3 g pr. 100 g. Protein er vigtigt, da det bidrager til at øge og vedligeholde muskelmasse samt bidrager til at vedligeholde normale knogler.
Vi er derfor dedikeret til mad med æg, og vi tror på, at mad bliver bedre med produkter af høj kvalitet, hvor fødevaresikkerheden er i orden. Vi arbejder med ’jord til bord’-konceptet, og det er helt afgørende for os, at kvalitet og sikkerhed gennem hele værdikæden er i top – fra den daggamle kylling til at det færdige produkt står i køledisken. Det betyder, at vi for eksempel tester ugentligt for alle salmonellatyper.
Vi prioriterer det professionelle køkken højt, og vi lægger vægt på åbenhed med en ærlig og tillidsskabende dialog, altid med fokus på opgaven. Gennem innovative løsninger vil vi være med til at udvikle og løfte æg som fødevare.