Kokkens Catering er vores private label hos Dagrofa Foodservice. Vi har mere end 100 års erfaring med at finde og udvælge fødevarer til professionelle kokke. Kokkens Catering er gedigne fødevarer til alle professionelle, der stiller store krav til både kvalitet og pris.

Vores mange års erfaring med at udvælge fødevarer gør, at vi kan tilbyde en kvalitet, der er endnu bedre end det, prisen fortæller. Vi kalder det "ægte value for money", som er ligmed tryghed for vores kunder. Det er den tryghed, der gør, at vores kunder bliver ved med at vælge vores produkter.

Ægte value for money

Når du vælger produkter fra Kokkens Catering får du adgang til et bredt sortiment af fødevarer i god kvalitet til en rigtig god pris. Det er fødevarer, der er til at stole på – hver dag. Hos Kokkens Catering giver vi dig blandt andet et stort udvalg af diverse kolonial-, frost- og ferskvarer.

Prøv fx Kokkens Catering hakkede og flåede tomater, der er produceret i Italien. De er lavet på 60% tomat og tomatjuice, som er med til at give en frisk, delikat og let syrlig smag. De er velegnet til gryderetter, salsa, ketchup, tomatsuppe, tomatsauce til frisk pasta eller til pizzaen.

Vi har også vores egen mayonnaise, som er produceret i Danmark. Den er lavet på 79% rapsolie, og det kan smages på den dejlige, friske smag. Under produktionen af mayonnaisen bliver der ikke benyttet buræg. Den er velegnet til burger, sandwich, dressing og saucer eller som dip til pommes frites og andre kartofler.

Du finder også 21 smagfulde krydderier i høj kvalitet fra Kokkens Catering. Alle krydderierne kommer i en strødåse i flot design med både funktionelt greb og praktisk doseringslåg, som er nemt at aftørre.

3 fordele ved Kokkens Catering

  • Kvalitetsvarer
  • Konkurrencedygtige priser
  • Stort udvalg med over 250 varer

 

Vil du spare penge uden at gå på kompromis med kvaliteten – så skal du vælge Kokkens Catering.

Find hele det store sortiment fra Kokkens Catering på vores webshop her.

Prøv fx disse varer fra Kokkens Catering

Køb de gode fødevarer fra Kokkens Catering

Du finder hele det store udvalg fra Kokkens Catering på vores webshop

Køb her