Italienske Molino Dallagiovanna laver pizzamel af den bedste, italienske kvalitet til professionelle - og det kan smages. Hos Dagrofa Foodservice kan du helt eksklusivt købe de gode råvarer fra Molino Dallagiovanna.

Alt mel fra Molino Dallagiovanna er testet af de bedste italienske pizza-eksperter og godkendt af Associazione Verace Pizza Napoletana (AVPN). Du får derfor pizzamel i særklasse, når du vælger mel fra Molino Dallagiovanna.

Italiensk mel i særklasse - perfekt til pizza

Siden 1832 har Molino Dallagiovanna arbejdet passioneret for at give dig det bedste mel. Mel fra Molino Dallagiovanna er nemlig ikke bare almindelig mel – det er unik pizzamel til professionelle køkkener, der bringer de bedste egenskaber frem i pizzaen!

Når du laver pizzaer på Molino Dallagiovanna-mel, får dine pizzaer en dejlig duft, en blød struktur og selvfølgelig sprød skorpe. Foruden en smag af de bedste ingredienser og råvarer i verden.

Produkterne fra Molino Dallagiovanna er 100% naturlige og udelukkende lavet på de bedste korn, som er dyrket under kontrollerede forhold og uden pesticider. Som de eneste i Italien vasker Molino Dallagiovanna hveden, inden den bearbejdes under langsom opvarmning. Ved at vaske hveden opnås en endnu bedre kvalitet.

Find pizzamel fra Molino Dallagiovanna eksklusivt på vores webshop her.

Prøv pizzamel i særklasse og smag forskellen

Find Molino Dallagiovannas unikke pizzamel eksklusivt på webshoppen

Køb her