Olitalia er italiensk olivenolie, når det er allerbedst. I flere årtier har Olitalia haft et dedikeret fokus på at udarbejde nye løsninger og sammensætninger, så du får mest muligt ud af olierne og deres mange kvaliteter.

Olitalia er har i mere end 30 år været lig med ekspertise og god kvalitet for professionelle køkkener. Det skyldes blandt andet, at Olitalias olier bliver til i tæt samarbejde med professionelle kokke for at opnå endnu bedre gastronomiske resultater.

Alt god madlavning starter med god olie

Hos Olitalia ved vi, at din mad ikke bliver bedre end den olie, du bruger. Derfor tilbyder vi italiensk olivenolie i særklasse. Vi har blandt andet udviklet “I Dedicati”-serien, hvor olivenolierne med sine nøje sammensatte ingredienser og nogle af de bedste olier fra Italien og Europa fremhæver smagen i dine retter. Olierne kan fx bruges i dressinger eller i din tilberedning, og du kan vælge mellem tre varianter, der er særligt velegnet til retter med grøntsager, pasta og kød. “I Dedicati” er udviklet i tæt samarbejde med dygtige italienske og europæiske kokke og pizzaorganisationer – fx JRE Jeunes Restaurateurs og The Verace Pizza Napoletana Association.

FRIENN – gør friture endnu bedre

Også FRIENN er et eksempel på, hvordan Olitalias produkter bliver til i tæt samarbejde med professionelle. Sammen med den anerkende kok Pasquale Torrente, som er ekspert i dybtstegt mad af høj kvalitet, har Olitalia udviklet FRIENN, der er fritureolie på et helt nyt niveau. FRIENN er specielt udviklet til foodservicebranchen med egenskaber, der kan modstå høje temperaturer og sikrer, at hverken farve eller smag påvirkes negativt, når du frituresteger dine råvarer.

FRIENN består af 100% italienske frø og sikrer et perfekt resultat:

  • Perfekt performance ved høje temperaturer
  • Sprødt, tørt og letfarvet friturestegt magt
  • Forbedret tekstur og smag
  • Ingen ubehagelig lugt
  • Mindre dannelse af skum

 

Du finder alle Olitalias varer eksklusivt på Catering Engros’ webshop her.

Prøv fx disse olier fra Olitalia

Prøv Olitalias italienske olier i dit professionelle køkken

Du finder Olitalias store udvalg til professionelle eksklusivt på vores webshop

Køb her